Compania LMI prezentă la Live 2 Lead Bacău 2019

Compania LMI prezentă la Live 2 Lead Bacău 2019

Eveniment Live 2 Lead Bacău

Evenimentul la care #LMI România va fi prezentă la Bacău este organizat de Live 2 Lead și va fi o oportunitate de dezvoltare a liderilor, concepută pentru a echipa participanții cu noi perspective de LEADERSHIP și BUSINESS, instrumente practice și idei gata de pus în practică. Acest eveniment extraordinar de jumătate de zi va aduce un nou suflu asupra stilului tău de leadership și business.

Compania Leadership Management International – LMI – a fost fondată în SUA, în anul 1966, de Paul J. Meyer, cunoscut pentru abilitatea sa de a transforma ideile în scopuri și scopurile într-un fenomenal succes.
Compania a reușit să își extindă activitatea, fiind acum prezentă în aproape 80 de țări din lume.

Paul J. Meyer a devenit interesat, încă de la o vârstă fragedă, de principiile de dezvoltare personală și excelență profesională. El a aplicat ceea ce a învățat din succesul pe care l-a obținut prin stabilirea obiectivelor în domeniul vânzărilor și a devenit un milionar de la vârsta de 27 de ani. Mai apoi, s-a mutat în managementul vânzărilor și a început să îi învețe pe membrii organizației sale principiile de succes ce le dobândise. Cu timpul, experienta lui Meyer a determinat un număr incredibil de persoane să apeleze la cunoștințele sale, spre a beneficia de o instruire la nivel mondial.

Unul dintre cele mai cunoscute citate ale lui Paul J. Meyer este: “Orice îți imaginezi ca fiind real, îți dorești cu ardoare, în care crezi sincer și asupra căruia acționezi cu entuziasm, trebuie inevitabil să devină realitate.”

Aceste cuvinte puternice i-au permis să depășească anumite bariere, spre a atinge cu succes scopurile sale. Această frază a devenit una dintre citatele definitorii ale vieții și operei sale. În timpul vieții sale, Paul J. Meyer a spart recorduri,a impus standarde și a primit numeroase premii și distincții pentru o viață trăită cu angajamente de excelență.

Pentru a afla mai multe despre cum îți poți dezvolta potențialul personal și profesional la maxim, vă așteptăm vineri, 1 februarie 2019, pentru a discuta mai multe detalii cu Partenerul LMI de la Bacău, Cornel Borza!

La acest eveniment VIDEOCAST organizat de Live 2 Lead Bacău participanții vor avea ocazia de a învăța direct de la experți în leadership de top mondial: John C. Maxwell, Daniel Pink, Carly Fiorina, Debra Searle și Tyler Perry.

Leave a Reply